Billede af krydset Svanevej-Slagelsevej i Kalundborg

Gravearbejde på Slagelsevej og Svanevej

Kalundborg Forsyning udfører arbejde på Slagelsevej og Svanevej i uge 9 til 11. Det er en lækage på et fjernvarmerør, der tvinger Kalundborg Forsyning til at udføre et større gravearbejde på Slagelsevej og Svanevej.

Kalundborg Forsyning udfører et større gravearbejde, når man skal udbedre en lækage på et fjernvarmerør, og samtidig skifte rørstrækningen og et ventilsæt, bestående af to ventiler.

"Vi har udfordringer med et rør, der sidder fæstnet i en betonklods, så det ikke flytter sig. Det er en tidligere fremgangsmåde, som ikke benyttes længere da den desværre eroderer fjernvarmerøret over tid", fortæller Jan Foss, projektleder i Drift vand og varme hos Kalundborg Forsyning.

"Det er i alt små 20 meter rørledning, vi skal skifte, samtidig med vi fjerner betonklodsen og skifte to ventiler".  Arbejdet på Slagelsevej og Svanevej vil foregå i dagtimerne, men det vil være trafikalt farbart under hele processen.

"Det er et større indgreb og derfor lukker vi for trafikken i det ene spor og sætter tre midlertidige lysreguleringer op. Kommer man fra Slagelsevej vil der ligeledes være et midlertidigt forbud mod højresving til Svanevej", siger Jan Foss.

Han opfordrer til at finde en alternativ rute, hvis det er muligt. Der kan også være støjgener fra uge 9 til 11 i dagtimerne.

I ugerne hvor arbejdet udføres er Kalundborg Forsyning nødsaget til lukke for fjernvarmen over to omgange. Begge gange vil det cirka være 8 timers varighed. Det er endnu fastlagt, hvilke dage lukningen vil finde sted, men alle berørte kunder vil modtage en varsling på sms, hvis de er tilmeldt dette.

Der vil hverken være nat eller weekendarbejde af hensyn til områdets beboere. Det er forsyningens forventning, at arbejdet vil være overstået i slutningen af uge 11.

Tegning af en sms tekstbesked

Hvis der opstår lukninger af vand eller varme i det område, hvor du bor, vil du modtage en sms-besked. Det gælder både akutte og planlagte lukninger. Du er automatisk tilmeldt vores sms-service, hvis dit mobilnummer er offentligt. 

Kontakt

Portrætbillede af William Ejsing

William Ejsing

Presseansvarlig
25 54 83 85