Billede indefra Overfladevandværket

Kalundborg Forsyning får besøg af tysk miljø- og energiminister

Som en del af et officielt besøg, der omhandler klima, miljø og energi og inkluderer besøg i Miljøministeriet samt i Klima-, energi- og forsyningsministeriet, vil den tyske minister for Miljø, Klima og Energiøkonomi i delstaten Baden-Württemberg besøge Kalundborg Forsyning.

Den 31. oktober modtager Kalundborg Forsyning en betydelig delegation. Udover Thekla Walker, minister for Miljø, Klima og Energiøkonomi i delstaten Baden-Württemberg, inkluderer delegationen også medlemmer af parlamentet og flere personer fra energi-, forsynings- og vandsektoren.

"Forsyningen er utroligt glade og stolte over, at ministeren har afsat tid i sit program til at blive vist rundt og præsenteret for vores projekter", fortæller direktør i Kalundborg Forsyning, Hans-Martin Friis Møller.

Baden-Württemberg er den tredjestørste af de 16 tyske delstater. Beliggende i det sydvestlige Tyskland grænser den op til Schweiz mod syd og Frankrig mod vest. Delstaten huser over 11 millioner indbyggere og har Stuttgart som hovedstad.

Delegationen fra Tyskland, ledet af minister Thekla Walker, besøger Danmark i to dage. Udover besøgene i Miljøministeriet og Klima-, energi- og forsyningsministeriet inkluderer programmet også besøg på danske projekter og virksomheder inden for forsyning, klima og energi.

Kontakt

Portrætbillede af William Ejsing

William Ejsing

Presseansvarlig
25 54 83 85