Billede af en lommeregner og en regning

Årsopgørelsen for 2023 er sendt til alle kunder

​​​​​​​Årsopgørelsen er en oversigt over dit forbrug i året der er gået, og hvor du kan se hvor meget du har betalt til Kalundborg Forsyning. Sammen med årsopgørelsen for 2023 er den første acontoregning for 2024, med betalingsfrist den 1. marts.

Du modtager en årsopgørelse én gang årligt, efter vi har modtaget aflæsningen fra din måler. På den måde, kan vi gøre dit reelle forbrug op i forhold til det indbetalte aconto beløb. Perioden kan variere lidt fra gang til gang, alt efter hvornår dine målere er blevet læst af.

  • Hvis du har tilmeldt Kalundborg Forsyning til e-Boks eller e-mail, kan du se din årsopgørelse allerede i uge 6.
  • Hvis du er tilmeldt betalingsservice, kan du se din årsopgørelse i din netbank omkring den 20. februar.

Vi beregner dit forventede forbrug

Vi sender dig 4 aconto regninger om året, som er beregnet ud fra sidste års forbrug. Når året er gået, så kan vi se om det skønnende forbrug svarer til dit reelle forbrug. -om du skal have penge tilbage eller betale mere.

Du kan få din acontobetaling reguleret løbende, hvis du kontakter os. Husk af aflæse din måler inden, så vi har et beregningsgrundlag.

Min forsyning

"Min Forsyning” kan du se tidligere regninger, årsopgørelser og følge dit forbrug.
 

Tegning af en dråbe med en kugleramme i hånden

Her kan du få svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.

Tegning af en regning og penge

Her kan du få svar på de mest stillede spørgsmål. Hvis du stadig sidder tilbage med spørgsmål, er du velkommen til at kontakte os.